Se ois nyt hiihtoloma! 9 päivää vapaata koulusta ja mä aion nauttia siitä.. ihanat säät tuli heti ekoina vapaa päivinä, ollaan muksujen kaa pihalla oltu tosi paljon. Lomalla joutuu hieman tekee töitäkin, opinnäytetyötä tehdään koulukaverin kanssa, onneksi se on mukavaa puuhaa kun saa askarrella :) Me tehdään opinnäytetyö yhteistyössä Pielisjärven MLL:n kanssa. MLL järjestää huhtikuussa ison lasten tapahtuman jossa esiintyy kuuluisa lasten orkesteri ;) jääköön viel salaisuudeksi kuka, mut me ollaan siis mun luokkalaisen kanssa suunniteltu muu ohjelma sinne tapahtumaan, se on sellainen merirosvo tapahtuma :) ja tietysti suunnitellaan koristelut ja ym muut eli tehtävää on paljon.

Saan kuitenkin lomalla hieman leipoakin, tiedossa on prinsessa Belle kakku, voileipäkakku ja kakkua tarjoilijan juhliin..

Sitten toinen juttu, minulle selvisi tässä jokin aika sitten että minulla on keliakia, hieman oudolta tuntuu kun joutuu näin "aikuisena"  :D opettelemaan syömään uudestaa ja mitä kaikkee ihanaa en enää saa syödä :( Onneksi siskollani on kans keliakia niin on hyvä neuvoja lähellä. JA miten ihanaa on ollut huomata tosi hyviä blogeja, missä leivotaan paljon gluteenitonta leivonnaisia, ne ovat siis ahkerassa käytössä kun opettelen itse tekemään esim leipiä. Se mikä eniten tässä keliakissa ärsyttää on se että tuotteen ovat tosi kalliita ja avustus on naurettavan pieni. Mut kyl tästä selvitään. Hyviä vinkkejä otan mielelläni vastaan keliakiaan liittyen :)

Aurinkoista kevättä kaikille!!!!